Behandlingstyper, behandlingstider og kvalitetssikring

Jeg tilbyder tre forskellige behandlingstider: 25 minutter, 45 minutter og 60 minutter. Det er vigtigt for mig, at du får den bedste behandling til dine specifikke behov, for at kunne opnå de bedste resultater for dig, uanset hvilken behandlingsmetode og teknik der er brug for.

Fysiurgiskmassage og sportsmassage

Ideelt til dig, som ønsker at lindre muskelspændinger og smerter, forbedre blodcirkulationen, fremskynde heling efter skader, reducere stress og øge din generelle velvære. Uanset om du har kroniske smerter, arbejdsrelaterede spændinger, sportsskader eller blot ønsker en dybdegående behandling for at opretholde en sund krop, kan fysiurgisk massage tilbyde en målrettet og effektiv løsning, der er tilpasset dine specifikke behov.
Book tid

Cupping

Ideelt til dig, der ønsker en naturlig og effektiv metode til at lindre muskelspændinger og smerter, forbedre blodcirkulationen, reducere inflammation og fremskynde heling. Uanset om du har kroniske smerter, sportsskader, stressrelaterede spændinger eller blot ønsker at fremme din generelle velvære, kan cupping tilbyde en skånsom og helhedsorienteret behandling, der er tilpasset dine specifikke behov.
Book tid

Sportsakupunktur

Ideelt til dig, som ønsker en naturlig og effektiv måde at optimere din sportspræstation, fremskynde heling efter en skade, forebygge fremtidige skader, reducere muskelspændinger, inflammation og smerter, uanset om du er professionel atlet, motionist, døjer med arbejdsrelaterede skader af bevægeapperatet eller blot søger at forbedre din generelle helbredstilstand.
Book tid

© 2024 Lowies Consulting • Tinggade 4d, 4100 Ringsted • Tlf: +45 29 38 44 95 • CVR-nr.: 44004798